Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Hoe werkt Nieuwsboek Social?

Op deze pagina kun je informatie vinden over Nieuwsboek Social. Ons ‘Social Network’ website waar je berichten, video’s en muziek kunt delen met vrienden en gelijkgestemden. Eigenlijk bijna hetzelfde als Feestboek maar dan net even anders qua werking en systeem. Hoe je Nieuwsboek Social kunt gebruiken lees je hier.

Registreren/Aanmelden/Inloggen

Nog geen Nieuwsboek account? Vul rechts je gegevens in en klik op de groene knop ‘Registreren’. Schrijf je gebruikersnaam en wachtwoord ergens op en bewaar deze goed.

Heb je al een Nieuwsboek account? Klik dan hier om in te loggen.

Wachtwoord vergeten? Wijzig wachtwoord

Indien de registratie geslaagd is zie je het volgende bericht: Je account is geregistreerd, je kunt meteen inloggen. Om in te loggen klik dan links op de blauwe knop ‘Inloggen’.

Startpagina

Startpagina Nieuwsboek Social

Na inloggen kom je op de Nieuwsboek startpagina. Ben je nieuw op Nieuwsboek? Dan zie je in eerste instantie alleen de berichten van Nieuwsboek zelf. Voeg connecties toe en je ziet vanzelf nieuwe berichten verschijnen op je tijdlijn. Je kunt via het linker menu eenvoudig connecties opzoeken. Dit kan via ‘Wie is Online’, ‘Alle Nieuwsboekers’, of onderaan het menu blokje ‘Zoek’.

In het linker menu zie je vele opties.

– Startpagina – Home pagina…
– Connecties – Al jouw connecties…
– Foto’s – Jouw geplaatste foto’s en albums…
– Notificaties – Alle notificaties (likes en reacties)…
– Berichten – Alle (privé) berichten…
– Vrienden uitnodigen – Nodig vrienden uit via email…
– Tetris – Voor als je je even verveelt…
– Wie is Online? – Alle online nieuwsboek leden…
– Alle Nieuwsboekers – Alle nieuwsboek leden…
– Website Nieuwsboek – De website van Nieuwsboek…
– Groepen – Nieuwsboek groepen…
– Blogs – Nieuwsboek blogs…

Op je tijdlijn verschijnen alle berichten van je vrienden/connecties/gelijkgestemden. Ook verschijnen er af en toe berichten van Nieuwsboek zelf. Als er een update of een storing is bijvoorbeeld…

Voor de meest actuele disclaimer die van toepassing is op Nieuwsboek verwijzen wij je graag door naar de volgende pagina.

https://nieuwsboek.nl/disclaimer/

Voor de meest actuele privacy verklaring die van toepassing is op Nieuwsboek verwijzen wij je graag door naar de volgende pagina.

https://nieuwsboek.nl/privacy/

Nieuwsboek profiel

Je kunt eenvoudig je profiel aanpassen… via het linker menu en via de icoontjes rechts boven.

Klik op ‘Foto veranderen’ door op profielfoto te klikken…


Profielfoto aanpassen Nieuwsboek

Klik op ‘Cover veranderen’ om je profielcover te uploaden. Klik op ‘Positie wijzigen’ om je profielcover verticaal te wijzigen. Sleep met je muis of vinger de coverfoto naar boven of naar beneden.

Mijn account pagina Nieuwsboek