Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Het Begin

De tijd is gekomen dat er betreft waarheden rondom vaccinaties o.a niet meer zo makkelijk op Facebook en Instagram etc word toegelaten. Er zijn diverse groepen waarin mensen die besluiten om niet mee te doen aan vaccinaties, compleet worden gedemoniseerd en gediscrimineerd. Ook ik zelf werd een gesloten boek daarin, aangezien de reacties op niet vaccineren zorgt voor een complete haatverhouding, of mensen die je dus verwijderen op Facebook omwille van een andere keuze. Het is eigenlijk te bizar voor woorden, dat sociale contacten van je kinderen in het geding komen te staan en je dus niet meer eerlijk kunt zijn, ongeacht het leed wat je hebt meegemaakt na die betreffende vaccinaties. 

Dit omdat alles door de reguliere media word neergezet als “niet waar”. Ook noemen ze ons “twee uur Google-onderzoekers” terwijl ik nu ruim 3 jaar bezig ben met het verdiepen rondom de kinderziektes en de werking van vaccinaties. Zelf ben ik het wandelende bewijs dat de BMR niets uit heeft gehaald. Wellicht zal ik met de onderzoeksresultaten moeten komen, van de titerbepaling in die tijd, En het bewijs dat ik toen die herhalingsvaccin had gezet, om überhaupt gelooft te worden. 

Daarnaast blijf ik erbij dat de 91% die het RIVM aangeeft waarbij de vaccinatie (BMR) wel Zou werken, natte vingerwerk is. Waarom? Omdat alleen vaak zwangeren hier op worden getittert, de antistoffen van rubella oftewel in volksmond rode hond.

Ook heb ik onderzoek gedaan naar de groepsimunniteit, groepsimunniteit van 95% willen ze graag weer handhaven om een dekkingsgraad te kunnen verzekeren. Dus 95% zou dan ingeënt moeten zijn onder de kinderen. 

Groepsimunniteit bestaat helemaal niet. Aangezien vanuit hun perspectief bekeken, zou dan die 5% alsnog de kinderziekten kunnen overdragen, En gezien de werkingsduur kunnen ook wij volwassenen deze kinderziekten kunnen krijgen, ondanks de noemer kinderziekte, en bij ons volwassenen net als waterpokken op oudere leeftijd, veel heftiger verloopt dan bij kinderen. 

De reguliere nieuwsinstanties worden gesubsidieerd vanuit de overheid, en dat maakt dus dat ze hun krachten samen gaan bundelen, om mensen één richting op te duwen. Hoe makkelijk is dat? Heel makkelijk, want praat maar eens met mensen, ze zullen vaak met dit soort zaken zeggen, ja op het nieuws zeiden ze… 

En dan kom ik terug met waar ik begon, wij worden bestempeld als 2 uur googleonderzoekers, maar hun denken met een half uurtje nieuws per dag het wel eventjes te weten, en dat alles wat verteld word ook waar is, en vooral nu dat ze ook “nepnieuws” gaan aanpakken worden mensen dus eigenlijk afgeleid. 

Het valt eigenlijk deze groep mensen niet eens kwalijk te nemen dat ze alles aannemen voor waar in deze tijd. Zo word je al op de middelbare school hiermee gevoed, dan al niet op de basisschool, in mijn tijd keken we op school altijd Schooltv, of klokhuis etc. 

Hoe krijgen wij deze doelgroep tot bezinning? Nou eigenlijk niet. En willen overtuigen, is mijn ervaring, is bijna onmogelijk, deze doelgroep waar ik ook bij hoorde moeten eerst zelf finaal plat gaan, en dan bedoel ik, ervaring op doen, in de trend, zelf meemaken. 

Wat kunnen we wel doen? 
Zoveel mogelijk mensen weghalen bij Facebook die wel gelijkgestemde zijn, die wel of deze ervaringen hebben meegemaakt of twijfelen over welke manier dan ook en de mensen die al bewust zijn omtrent het vaccineren. 

Nieuwsboek bekend zien te krijgen, linkjes gaan leggen, en ook een groep gaan vormen. Dit maakt dat we samen zijn, en samen sterk staan. Maar ook realistisch blijven kijken, en niet als hen, bij mensen die wel overtuigd zijn tot vaccineren hun gaan demoniseren, dan blijf je in die cirkel. 

Ik hoop dat wij nieuwsboek tot een hoger level kunnen krijgen, en ik zie het eigenlijk al groeien. En ook merk ik toch om mij heen dat mensen ook steeds meer argwaan krijgen richting reguliere media, gelukkig maar. De overheid is uit op totale controle, degene die dus niet meegaan in hun praktijken, worden momenteel platgegooid met angstnieuws. 
Angstige mensen doet vaak volgen. 

Gooi even een nieuwsberichtje erin dat er ergens op één school de mazelen heerst, en je hebt mensen die dan zeggen, zie je wel, en meteen word er gewezen met de vinger naar de doelgroep die niet vaccineert. Alleen wat je merkt, ze geven géén namen door om welke scholen of kinderopvang het gaat, en als je ze dan belt wijzen ze allemaal naar elkaar. Kortom, er heerst helemaal niets. 

Want hoe doeltreffend is het, dat er wel de naam van de vrije school in Assen werd genoemd bij vermoedens van de mazelen bij een gezin, maar dat dus achteraf niet zo bleek? Wat ik hiermee wil zeggen is, dat ze dit als afleidingsmanoeuvre gebruiken. Zo denken mensen weer oh zie je wel, en omdat ze van te voren wel wisten dat dit niet waar is, noemde ze juist die naam van de school. Anders zou de geloofwaardigheid in twijfel worden getrokken. 

Binnenkort kom ik met een ander onderzoeksverhaal omtrent de DKTaP, waar onze middelste zoon op reageerde, en hij eigenlijk een contra indicatie had moeten hebben volgens de bijsluiter. Ze zijn erg onzorgvuldig met zijn reactie op de vaccinaties omgegaan. En daar ga ik eerdaags de confrontatie met de kinderarts mee aan, omdat we werden bestempeld als ouders die niet meer wisten hoe om te gaan met een baby, die beter als kleuter geboren had kunnen worden, volgens de kinderarts. 

Eén gedachte over “Het Begin

Reacties zijn gesloten.